werkwijze webdesign


In webdesign komen communicatie, grafisch ontwerp en copywriting bij elkaar. En dat niet alleen: ze vormen een mix die zichzelf versterkt. Daardoor zal de website de kracht en identiteit van jouw bedrijf uitstralen en de bezoeker meenemen in jouw verhaal.

Een Pittige Pixels-website is:

 

 • gebouwd met de meest actuele techniek en ontwerpuitgangspunten
 • gemakkelijk te onderhouden (en inclusief een toelichting op het beheersysteem)
 • goed leesbaar op alle apparaten
 • geoptimaliseerd voor Google
 • inclusief de pagina's en de functies die jij nodig hebt, dus geen beperking voor het aantal pagina's
 • inclusief een jaar domeinnaam en hosting
 • inclusief updates
 • zonder maandelijkse kosten, reken maar eens uit wat dat scheelt op langere termijn!

Als je dat wilt, blijft Pittige Pixels vanaf de zijlijn met je meekijken bij het beheer van jouw website.


  Lees meer over webdesign van Pittige Pixels

 • #1 Hoe gaat het onderhoud van mijn website in zijn werk?
  Een website is nooit helemaal "af". Net zoals jijzelf en jouw bedrijf zal ook je website zich ontwikkelen. Daarom zorgt Pittige Pixels ervoor dat je je website gemakkelijk zelf kunt onderhouden. Denk daarbij aan het aanpassen en toevoegen van artikelen en nieuwsberichten, contactinformatie of producten. Ook aanpassingen in de structuur van de website of het toevoegen van functies kun je in principe zelf doen. Als je dat liever uitbesteedt, helpt Pittige Pixels graag.
 • #2 Welke functies zijn mogelijk op mijn website?
  In principe kan "alles". Het is vooral de vraag wat jij precies nodig hebt om de bezoeker van je website optimaal te bedienen. Pittige Pixels-websites bieden als vanzelfsprekend de mogelijkheid om artikelen, nieuws en blogs te plaatsen, met de nodige (bewegende) beelden of YouTube-video's om een levendige site te maken. Natuurlijk ontbreekt een contactformulier niet. En als dat voor jou van toepassing is, bouwt Pittige Pixels een prachtige portfolio-pagina.
  Als je graag nog meer functies wilt laten inbouwen in je website, zoals bijvoorbeeld een afgeschermd gedeelte waar gebruikers kunnen inloggen of een pagina waar bezoekers afspraken kunnen inplannen, kan Pittige Pixels daar een offerte voor maken.
 • #3 Hoe regelt Pittige Pixels mijn domeinnaam en hosting?
  Als je nog geen domeinnaam hebt, en als jouw gewenste naam nog vrij is, legt Pittige Pixels deze voor je vast. Ook de hosting (de bestanden van jouw website staan op een server die is verbonden met het internet, die beveiligd is en die elke nacht wordt ge-backupt) regelt Pittige Pixels voor je. De kosten voor je domeinnaam en de hostingkosten, zijn structurele kosten. Jouw website is inclusief één jaar domeinnaam- en hostingkosten. Daarna kun je ervoor kiezen om deze kosten zelf rechtstreeks te gaan betalen aan de hostingprovider, of om dit via Pittige Pixels te laten lopen. Hoe dan ook zorgt Pittige Pixels ervoor dat jouw hosting in goede handen is tegen een scherpe prijs.
 • #4 Wat kan Pittige Pixels voor mij betekenen nadat mijn website online is?
  Nadat je website klaar is, kun je zelf de dagelijkse aanpassingen doen. Als je affiniteit hebt met het werken met een contentmanagementsysteem kun je ook aanpassingen doen aan de structuur en functies van je website. Veel ondernemers willen liever niet teveel tijd kwijt zijn aan hun website. Daarom kun je onderhoud (zoals het "groot onderhoud", maar ook dagelijkse wijzigingen) laten doen door Pittige Pixels.
  Lees verder bij #5 over de kosten.
 • #5 Wat kost Gekruid webdesign van Pittige Pixels?
  Elk bedrijf is anders en daardoor is ook de ene website de andere niet. Daarom vindt Pittige Pixels het belangrijk om kennis te maken en van jou te horen wat je boodschap is, wie je doelgroep is en wat jou drijft. Toch is het prima mogelijk om een indicatie te geven. Een Pittige Pixels-basiswebsite, met de functies zoals beschreven bij #2 kost tussen de € 1500 en € 2000. Deze marge is er omdat de kosten bepaald worden door de hoeveelheid werk die nodig is om alle teksten en beelden 100% te maken.
  Wil je jouw teksten helemaal door Pittige Pixels laten schrijven, kijk dan zeker ook even bij Werkwijze Teksten.

  Ook nadat je website klaar is, kan Pittige Pixels aan de zijlijn meekijken bij het onderhoud. Je kunt tegen een gereduceerd tarief het onderhoud laten doen.
  Pittige Pixels werkt met een onderhoudstegoed, dat onbeperkt houdbaar is! Zo kun je een hulplijn inroepen op het moment dat het jou uitkomt. Groene peper: € 249 voor 5 uren | Gele peper: € 449 voor 10 uren | Rode peper: € 799 voor 20 uren. Alle prijzen zijn exclusief BTW.
 • #6 Kan ik vrijblijvend bekijken of ik met Pittige Pixels wil samenwerken?
  Natuurlijk! Want dat is voor ons beiden goed om te doen. In een gesprek of via de e-mail kunnen we bespreken wat de communicatievraag is en of Pittige Pixels daar met jou een antwoord op kan vinden. Ook het inventariseren van de mogelijkheden en de kosten is geheel vrijblijvend. Pas als je akkoord gaat met de offerte, en Pittige Pixels voor je aan de slag gaat, betaal je de kosten zoals we die samen hebben besproken.
 • #7 Waarom zou ik met Pittige Pixels samenwerken? In één zin!
  Pittige Pixels lééft voor design, ontzorgt en legt kosten- en tijdbesparende verbanden tussen grafisch design, webdesign, copywriting en communicatieadvies.
 • #8 Staat je vraag er niet bij?
  Stel hem gerust, bijvoorbeeld via het contactformulier.
 • 1

Pittige pixels

Buro voor communicatieadvies, grafisch ontwerp, copywriting en webdesign.

Ontspan. Want het komt goed.

cocktail
 

  Stefan van Delft

  info (@) pittigepixels.nl

  +316.15.366.243

  Charley Tooropgracht 199
1112 ZJ Diemen

  KvK - 64836150