werkwijze teksten

 

Het schrijven van een goede tekst is niet altijd gemakkelijk. Dat een tekst taalkundig juist moet zijn, spreekt voor zich. Maar los daarvan is het de kunst om een tekst zo te schrijven dat hij je doelgroep weet aan te spreken, te informeren en te bewegen tot een actie. Vrijwel elk communicatiemiddel vraagt om een ander type tekst, vrijwel elke doelgroep bereik je met een andere tone of voice. Pittige Pixels beleeft lol aan tekstschrijven. En het mooie van de werkwijze van Pittige Pixels is dat grafisch design, webdesign en tekstschrijven hand in hand kunnen gaan. Dan ontstaat een resultaat dat zijn doel bereikt.

  Lees meer over teksten van Pittige Pixels

 

 • Wat voor teksten kan Pittige Pixels voor mij schrijven?
  Elk middel vraagt om een ander type tekst. En dat is precies waarom Pittige Pixels zoveel lol beleeft aan tekstschrijven. Webteksten, blogs, interviews, advertentieteksten, artikelen, teksten voor infographics, folders, rapporten of jaarverslagen, laat ze voor je uitwerken door Pittige Pixels.
 • Hoe gaat Pittige Pixels te werk met copywriting?
  Om tot goede teksten te komen, heeft Pittige Pixels input nodig. Dat kunnen teksten zijn die je al hebt, en die je wilt laten verbeteren of uitbreiden. Als je nog niets hebt en het lastig vindt om te schrijven, kun je de context aanleveren met steekwoorden. Sommige mensen vinden het prettig om een gesprek te plannen waarin ze vertellen over het onderwerp. Vaak werkt dat geweldig. Terwijl jij praat, schrijft Pittige Pixels mee en haalt de kern uit je verhaal.

  Je kunt er ook voor kiezen om Pittige Pixels zelf de inhoud van je teksten te laten verzamelen, door bijvoorbeeld interviews af te nemen. Zo bespaar je zelf veel tijd en natuurlijk beoordeel je zelf het resultaat voordat de tekst definitief is.
 • Wat kosten Scherpe teksten van Pittige Pixels?
  Pittige Pixels kiest niet voor een kostenberekening op basis van het aantal woorden. We stemmen af wat het doel van de tekst is en bekijken welk communicatiemiddel de drager is van de tekst. Het is dan prima mogelijk om een prijs af te spreken, waarbij het niet gaat om een woord meer of minder.

  Je kunt er ook voor kiezen om Pittige Pixels zelf de inhoud van je teksten te laten verzamelen, door bijvoorbeeld interviews af te nemen. Zo bespaar je zelf veel tijd en natuurlijk beoordeel je zelf het resultaat voordat de tekst definitief is.

  Neem zeker contact op als je graag je teksten uitbesteedt en ervaar dat niet alleen de tekst zelf, maar ook de prijs scherp is!
 • Waarom zou ik met Pittige Pixels samenwerken? In één zin!
  Pittige Pixels lééft voor design, ontzorgt en legt kosten- en tijdbesparende verbanden tussen grafisch design, webdesign, copywriting en communicatieadvies.
 • Staat je vraag er niet bij?
  Stel hem gerust, bijvoorbeeld via het contactformulier.
 • 1

Pittige pixels

Buro voor communicatieadvies, grafisch ontwerp, copywriting en webdesign.

Ontspan. Want het komt goed.

cocktail
 

  Stefan van Delft

  info (@) pittigepixels.nl

  +316.15.366.243

  Charley Tooropgracht 199
1112 ZJ Diemen

  KvK - 64836150