werkwijze grafisch design


Pittige Pixels houdt van ontwerpen. Maar ook van ontzorgen. We beginnen met het beantwoorden van een aantal vragen die relevant zijn voor jouw boodschap. Daarna begint het ontwerpproces. Pittige Pixels werkt zelfstandig aan je opdracht en houdt je tussentijds op de hoogte. Ook het zoeken naar een scherpe prijs bij drukwerk en de verdere begeleiding van drukwerk neemt Pittige Pixels op zich. Je zult merken dat Pittige Pixels pro-actief te werk gaat, waardoor jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent.

  Lees meer over grafisch design van Pittige Pixels

 • Wat kan Pittige Pixels voor mij ontwerpen?
  Pittige Pixels richt zich op 2D-design. Denk daarbij aan huisstijl-ontwikkeling, logo's, flyers, folders, briefpapier, presentaties, advertenties, jaarverslagen, rapporten, boeken, cursusmaterialen, uitnodigingen, kranten of brochures. Verder maakt Pittige Pixels infographics en animaties, op zichzelf staand of als onderdeel van bijvoorbeeld een website.
 • Kan ik vrijblijvend bekijken of ik met Pittige Pixels wil samenwerken?
  Natuurlijk! Want dat is voor ons beiden goed om te doen. In een gesprek of via de e-mail kunnen we bespreken wat de communicatievraag is en of Pittige Pixels daar met jou een antwoord op kan vinden. Ook het inventariseren van de mogelijkheden en de kosten is geheel vrijblijvend. Pas als je akkoord gaat met de offerte, en Pittige Pixels voor je aan de slag gaat, betaal je de kosten zoals we die samen hebben besproken.
 • Wat moet ik zelf nog doen?
  Het uitgangspunt is dat je zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan het proces. Pittige Pixels is zich ervan bewust dat jij je wilt richten op je core-business. In het begin proberen we samen de informatie boven tafel te krijgen die nodig is. Daarna zal Pittige Pixels alles voor je regelen, tot en met de aflevering van het eventuele drukwerk. Natuurlijk ga je wel kijken naar één of twee tussenversies om ervoor te zorgen dat het resultaat prachtig zal zijn. Omdat Pittige Pixels ook gespecialiseerd is in tekstschrijven, hoef je je geen zorgen te maken als je het lastig vindt om je boodschap te formuleren.
 • Wat kost Vurig grafisch design van Pittige Pixels?
  Pittige Pixels werkt met twee tarieven: een laag tarief van € 45 per uur en een hoog tarief van € 65 per uur. Vooraf zie je precies welk tarief geldt en waarom. Omdat Pittige Pixels niets liever doet dan ontwerpen en daardoor snel tot een vurig ontwerp komt, zul je zien dat de ontwerpkosten heel concurrerend zijn. Neem zeker contact op en oordeel zelf.
 • Waarom zou ik met Pittige Pixels samenwerken? In één zin!
  Pittige Pixels lééft voor design, ontzorgt en legt kosten- en tijdbesparende verbanden tussen grafisch design, webdesign, copywriting en communicatieadvies.
 • Kan Pittige Pixels ook de verspreiding van mijn drukwerk verzorgen?
  Pittige Pixels kan voor je bekijken hoe je je drukwerk kunt laten verspreiden en wat de kosten hiervan zijn. Natuurlijk zorgt Pittige Pixels ervoor dat het drukwerk rechtstreeks naar de distributeur kan gaan.
 • Staat je vraag er niet bij?
  Stel hem gerust, bijvoorbeeld via het contactformulier.
 • 1

Pittige pixels

Buro voor communicatieadvies, grafisch ontwerp, copywriting en webdesign.

Ontspan. Want het komt goed.

cocktail
 

  Stefan van Delft

  info (@) pittigepixels.nl

  +316.15.366.243

  Charley Tooropgracht 199
1112 ZJ Diemen

  KvK - 64836150