werkwijze communicatieadvies

 

Communicatie is vaak het grootste probleem van de oplossing.


Vanuit ervaring weet Pittige Pixels dat communicatie veel meer is dan het denken in middelen. Voordat je besluit om een middel – zoals bijvoorbeeld een website, folder of infographic – in te zetten, is het belangrijk om een aantal vragen te beantwoorden. Dat hoeft lang niet altijd in de vorm van een volledig communicatieplan, maar te snel grijpen naar een middel kan later zorgen dat je de plank mis slaat. Communicatie is een kwestie van gezond verstand, gemixt met communicatietheorie – of communicatietheorie gemixt met gezond verstand. Pittige Pixels weet deze mix voor jouw bedrijf te maken. Zodat communicatie een oplossing is, en geen probleem.

  Lees meer over communicatieadvies van Pittige Pixels

 

 • Wat kan Pittige Pixels betekenen voor de communicatie van mijn bedrijf?
  Pittige Pixels kan samen met jou bepalen welke boodschap, jouw verhaal, je gaat overbrengen op je (toekomstige) klanten en op welke manier je dat het beste doet. Dat kan een eenmalige kleine actie zijn, of een groot communicatietraject – en alles daartussen in.

  Afhankelijk van de grootte van een traject of project kan Pittige Pixels adviseren over het communicatiedoel en de communicatiemiddelen. Van een korte inventarisatie op bij wijze van spreken één A4 tot een volledig onderbouwd communicatieplan.
 • Wat is de meerwaarde van Pittige Pixels bij het doorlopen van een communicatietraject?
  Bij elk communicatietraject, klein of groot, is het van belang om helder te formuleren wat je doel is en welke middelen je gaat inzetten. Pittige Pixels is ontstaan vanuit een jarenlange ervaring in de communicatie, waardoor je deze vertaalslagen snel kunt gaan maken. Omdat Pittige Pixels een project oppakt vanaf de conceptfase tot en met de uitwerking, kun je snel schakelen en daardoor veel tijd en kosten besparen.
 • Waarom zou ik met Pittige Pixels samenwerken? In één zin!
  Pittige Pixels lééft voor design, ontzorgt en legt kosten- en tijdbesparende verbanden tussen grafisch design, webdesign, copywriting en communicatieadvies.
 • Staat je vraag er niet bij?
  Stel hem gerust, bijvoorbeeld via het contactformulier.
 • 1

Pittige pixels

Buro voor communicatieadvies, grafisch ontwerp, copywriting en webdesign.

Ontspan. Want het komt goed.

cocktail
 

  Stefan van Delft

  info (@) pittigepixels.nl

  +316.15.366.243

  Charley Tooropgracht 199
1112 ZJ Diemen

  KvK - 64836150