Een pittige cocktail

Why Us

Veelzijdigheid onder één dak

De kracht van Pittige Pixels is veelzijdigheid. Je hebt één aanspreekpunt voor communicatieadvies, grafisch design, webdesign en copywriting. Dat is een unieke cocktail die jou ontzorgt, want het overbrengen van je boodschap – van communicatieplan tot en met de HTML – is bij Pittige Pixels in goede handen.
Het is deze mix van disciplines die jou als klant veel geld en tijd zal besparen.


Hoe toon jij je identiteit?

Jouw product, jouw boodschap en jouw klanten zijn het uitgangspunt. Je wilt jezelf onderscheiden van je concurrenten. Hoe pak je dat aan?
Met Pittige Pixels kies je voor een brede benadering waarbij we samen een overwogen keuze maken welke communicatiemiddelen we gaan inzetten. Pittige Pixels werkt deze middelen vervolgens voor je uit. Van het ontwerpen van een advertentie, huisstijl, folder of jaarverslag tot en met de inzet van social media of het realiseren van een volledige website.


Neem je klanten mee in je verhaal

Details maken het verschil. Een webtekst is iets anders dan een tekst in een folder. Een beeld dat je online gebruikt, kan in een gedrukte advertentie een heel ander effect hebben. Pittige Pixels heeft oog voor deze details, waardoor je jouw klanten doeltreffend meeneemt in jouw verhaal.

Pittige pixels

Buro voor communicatieadvies, grafisch ontwerp, copywriting en webdesign.

Ontspan. Want het komt goed.

cocktail
 

  Stefan van Delft

  info (@) pittigepixels.nl

  +316.15.366.243

  Charley Tooropgracht 199
1112 ZJ Diemen

  KvK - 64836150