Hartige Communicatiemix

Our Team

Hartig: doordacht en doeltreffend

Je wilt een boodschap overbrengen aan je (mogelijke) klanten. Klinkt eenvoudig. Toch is het belangrijk om de tijd te nemen om jezelf een aantal vragen te stellen. Wie is je doelgroep precies? Hoe verpak je je boodschap zo dat deze aankomt zoals je voor ogen hebt?

Ken je doelgroep

Communicatie is vooral ook luisteren. Waar heeft je klant behoefte aan, welke communicatiemiddelen hebben bij jouw klanten het meeste effect? De kunst is om een communicatie-middelenmix te kiezen die wérkt. Dus niet schieten met hagel, maar je strategie zo goed voorbereiden, dat je niet kúnt missen. Grijp niet te snel – zonder argumenten – naar bijvoorbeeld een folder, of een advertentie of inzet van social media. Kies doordacht, dan ben je doeltreffend.

Pittige Pixels: pit in je communicatie!

De kracht van Pittige Pixels is veelzijdigheid onder één dak. Je hebt één aanspreekpunt voor communicatieadvies, grafisch design, webdesign en copywriting. Dat is een unieke cocktail die jou ontzorgt, want het overbrengen van je boodschap – van communicatieplan tot en met de HTML – is bij Pittige Pixels in goede handen. Ontspan. Want het komt goed.

Werkwijze Pittige Pixels communicatieadvies

Vurig: jouw doelgroep net zo enthousiast als jijzelf

Je hebt een bedrijf, met een product of een dienst. Jij weet als geen ander wat jouw product of dienst onderscheidt van anderen. Nu komt de uitdaging: hoe zet je jezelf neer, hoe bereik je dat mensen even enthousiast worden over wat je verkoopt als je dat zelf bent? Er zijn oneindig veel mogelijkheden – welke werken voor jou? En hoe zorg je ervoor dat de middelen die je gaat inzetten binnen jouw tijdsplanning en budget klaar zijn?

Effectieve communicatie

Samen selecteren we de grafische middelen die we gaan inzetten. Pittige Pixels is bekend met de huidige mogelijkheden en technieken, waardoor je bent verzekerd van een ontwerp dat mensen zal raken. Pittige Pixels begeleidt het hele proces, van het concept tot en met de publicatie (druk of online).

Details maken het verschil

Je zult gaan ervaren dat het bij Pittige Pixels niet gaat om zoveel mogelijk produceren in een zo kort mogelijke tijd. Elk product is belangrijk en is pas klaar als het 100% 'klopt'. Bekijk een greep uit de mogelijkheden bij werkwijze en portfolio.


Gekruid Webdesign

Our Team

Gekruid: websites met pit

Jij wilt een etalage voor je bedrijf die bezoekers informeert, vasthoudt en triggert. Pittige Pixels doet niets liever dan dit soort websites ontwerpen en bouwen. Dus we hebben een match!

Begin met een stap terug: wie bén jij?

Dat klinkt misschien wat psychologisch. En dat is het ook! Want jouw website weerspiegelt waar jij en jouw bedrijf voor staan. Dat is het uitgangspunt om jouw product of dienst te kunnen verkopen.

Structuur en inhoud: alles in balans

De volgende stap is het opzetten van een heldere structuur voor je website. En die vervolgens te vullen met tekst en beeld.
Daarna heb je een website die je zelf kunt onderhouden. Net zoals je bedrijf is je website dynamisch en nooit 'af'. Als je wil, blijft Pittige Pixels aan de zijlijn meekijken. Lees zeker even verder hoe het ontwerpen en bouwen van je site precies werkt:

Werkwijze Pittige Pixels webdesign Webdesign portfolio

Scherp: pakkend en doeltreffend

Een goed lopende en taalkundig juiste tekst is een vereiste, maar vaak nog niet genoeg om je doelgroep mee te nemen in je verhaal. Om dat te bereiken gaat Pittige Pixels een stap verder door tekst te schrijven op basis van jouw input die volledig aansluit bij het communicatiemiddel en die de lezer informeert en inspireert.

Tekstschrijven: gewoon uitbesteden!

Veel mensen hikken aan tegen het schrijven van teksten voor hun website, jaarverslag of folder. Zonde van de tijd!

Pittige Pixels gaat aan de slag met jouw steekwoorden en gedachten. Met als doel om jouw enthousiasme en kennis vast te leggen in tekst.

The tone of voice

Natuurlijk is de ene tekst de andere niet. De tekst in een commerciële advertentie heeft een totaal andere tone of voice dan de tekst in bijvoorbeeld een rapport of jaarverslag. Soms zijn deze verschillen subtieler. Het is de kunst om precies de juiste toon aan te slaan. Laat dat nou net zijn, waar Pittige Pixels lol aan beleeft!

Werkwijze Pittige Pixels teksten

Scherpe
Teksten

Our Team

Pittige pixels

Buro voor communicatieadvies, grafisch ontwerp, copywriting en webdesign.

Ontspan. Want het komt goed.

cocktail
 

  Stefan van Delft

  info (@) pittigepixels.nl

  +316.15.366.243

  Charley Tooropgracht 199
1112 ZJ Diemen

  KvK - 64836150