Samen aan de slag

Jij staat vierkant achter je product of dienst. De volgende stap is om jouw enthousiasme, kunde en kennis over te brengen op mogelijke klanten. Pittige Pixels kan samen met jou een strategie uitstippelen waarmee je dat bereikt. Van het kiezen van je boodschap, doelgroep en tone of voice tot en met de uitwerking in middelen zoals een website, folder of infographic.

Pittige Pixels betekent copywriting, webdesign en grafisch design onder één dak. Dus het schakelen tussen deze gebieden gaat razendsnel. Daardoor zul je tijd en kosten besparen bij het realiseren van jouw communicatie. Van plan, tot en met de uitwerking tot in de kleinste details – dat is waar Pittige Pixels vierkant achter staat.

Aarzel niet om contact op te nemen

Wil je – geheel vrijblijvend – bekijken wat Pittige Pixels voor jou kan betekenen? Neem dan contact op, bijvoorbeeld via het contactformulier.

Grafisch design
Webdesign
Teksten
Communicatie

Oprichter van Pittige Pixels

contact webdesign communicatieadvies

Kip of het Ei?

Ik vraag me wel eens af... ben ik nou een communicatiespecialist met gevoel voor techniek – of een techneut met een fascinatie voor communicatie?
Eigenlijk maakt het ook niet uit. Feit is dat ik deze beide aspecten in mijn werk even mooi vind. Vanuit mijn opleiding, ik ben docent natuur- en scheikunde, ben ik gewend om te schakelen tussen communicatie en techniek. Tijdens ongeveer 13 jaar werkervaring in marketing en communicatie heb ik de kneepjes van het communicatievak geleerd en ervaren dat ik ook blij word van hands-on grafisch design, webdesign en copywriting.

Ik werk aan concepten voor effectieve communicatie én ik bijt me vast in tekstuele en visuele uitwerking, tot en met de kleinste puntjes op de i.

Met als doel om mensen te laten leren, nieuwsgierig te maken en te raken.

Allebei!

Het is de combinatie communicatie en techniek waarmee Pittige Pixels zich onderscheidt. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is als de vormgever waaraan je een klus uitbesteedt verder gaat dan de tekst die je aanlevert in een vorm gieten. Communicatie is zoveel breder. Ik bekijk jouw communicatiedoel vanuit een breed perspectief. Soms betekent dat beginnen met een stapje terug... om uiteindelijk twee extra stappen vooruit te kunnen maken. Wat ik in mijn werk in de communicatie wel eens miste: een vormgever die ook teksten uitwerkt, een webbouwer die ook meedenkt over andere communicatiemiddelen, een tekstschrijver die in beelden denkt en die ook kan ontwerpen – realiseer ik in Pittige Pixels.

En dat werkt:

Het mes snijdt aan drie kanten: door de breedte van het werkveld kan Pittige Pixels de klant optimaal ontzorgen. De verbanden die vanzelf tot stand komen besparen tijd en kosten. En, niet in de laatste plaats: ik kan zelf elke dag genieten van mijn werk op het raakvlak van communicatie en techniek.

 

 

Zullen we kennismaken...

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Pittige pixels

Buro voor communicatieadvies, grafisch ontwerp, copywriting en webdesign.

Ontspan. Want het komt goed.

cocktail
 

  Stefan van Delft

  info (@) pittigepixels.nl

  +316.15.366.243

  Charley Tooropgracht 199
1112 ZJ Diemen

  KvK - 64836150